Sală de sport la Școala Gimnazială ”George Coșbuc”

De curand a fost semnat contractul de finantare privind reabilitarea si extinderea Scolii Gimnaziala „George Cosbuc” si vestile bune nu se opresc aici, informează Primăria Sighetu Marmației.

”Unitatea de invatamant va beneficia de o alta investitie importanta. Este vorba de construirea unei sali de sport scolare, proiect finantat de Compania Nationala de Investitii, in cadrul Programului National de Constructii de Interes Public, subprogramul Sali de Sport.

Voi propune alocarea in buget a sumei necesare modificarii traseului instalatiilor Telekom, urmand ca proiectul sa intre spre finantare.

Sala de sport are un regim de inaltime P+1, partea de la parter fiind dedicata activitatilor sportive iar etajul este dedicat spectatorilor. Sala dispune de o tribuna cu 100 de locuri, vestiare pentru elevi si grupuri sanitare. Va fi destinata uzului didactic, putand fi utilizata si pentru activitati non-sportive, de genul celor culturale sau recreative (serbari, prelegeri, expozitii, etc.).” informează primarul municipiului Vasile Moldovan.

sursa: https://sighet247.ro

Lasă un răspuns